Wat is het Beste boek over de overgang? Top 5

Denk je dat je in de overgang bent of dat de overgang bijna nadert? Dan is de kans groot dat jij graag meer wilt weten over de overgangsperiode.

Je kunt daarvoor verschillende boeken aanschaffen die je alles leren over de overgang.

In dit blogbericht deel ik een aantal boeken met je over de overgang die jou mogelijk alle antwoorden geven op je vragen.

Wil jij weten welke boeken wij aanraden? Lees dan zeker verder.

 

Wat is het beste boek over de overgang?

Er zijn echt heel veel boeken geschreven die met de overgang te maken hebben en ik heb er echt al heel wat gelezen.

Hierdoor weet ik dat lang niet alle boeken goed zijn en goede informatie bevatten.

Om die reden heb ik besloten een top 5 lijst te maken van de beste boeken over de overgang zodat jij met zekerheid een boek kunt kopen waar je ook echt iets aan hebt.

1.      E-book Menopauze een nieuw begin

Een van de beste boeken die je kunt aanschaffen over de overgang is Menopauze een Nieuw begin van Sprankelend leven.

Zij hebben echt hun best gedaan om alle informatie die je nodig hebt te verwerken in een e-book. Daarnaast geven zij ook een hele mooie visie over de overgang.

Het boek is geschreven door Linda Hofker. Linda heeft zich jaren verdiept in de overgang en er in die tijd veel over geleerd.

Inmiddels heeft ze al veel vrouwen geholpen de overgang goed door te komen en heeft ze alle belangrijke informatie verwerkt in het e-book.

Het doel van het boek is om jou meer informatie te geven over de overgang zodat jij die periode het beste doorkomt.

2.      Overwin je Overgang van Ria Kamelle

Overwin je OvergangEen ander boek dat ook heel goed beschrijft wat de overgang is en hoe je het doorkomt is Overwin je overgang. Dit boek is geschreven door Ria Kamelle.

Zij heeft naar eigen zeggen zelf de overgang meegemaakt en liep daar tegen behoorlijk wat overgangsklachten aan.

Daarom besloot ze een boek te schrijven zodat jij direct oplossingen hebt voor de meest voorkomende overgangsklachten.

Het boek overwin je overgang is een van de meest gekochte producten over de overgang. Dat geeft wel aan hoe waardevol het boek is.

In het overwin je overgang boek lees je niet alleen over wat de overgang is en hoe je de meest voorkomende klachten tegen gaat. Ook krijg je hier inzicht in welke voeding je het beste kunt eten en wat je beter niet kunt doen tijdens de overgang.

3.      De Overgang van José Rozenbroek

Een ander heel goed boek over de overgang is het boek “De Overgang van José Rozenbroek.

José is jarenlang hoofdredacteur van Elle geweest en heeft veel ervaring als coach. Omdat de overgang een situatie is dat alle vrouwen aangaat, heeft ze besloten om meer onderzoek te doen naar de overgang.

Uit dit onderzoek is dit boek ontstaan. Dit boek is een waar handboek dat je door de overgangsperiode helpt.

Ook geeft dit boek je alle antwoorden op vragen die vrouwen in en rondom de overgang zichzelf stellen. Daarom is dit een van de meest complete boeken over de overgang.

Het boek is zowel als e-book 9,99 euro als fysiek boek 20,00 euro te koop bij Bol.com.

 

4.      Wegwijs in de overgang Irene Lelieveld

 

Wegwijs in de overgangHet boek Wegwijs in de Overgang heeft een wat andere invalshoek in vergelijking tot de bovenstaande boeken.

Dit boek richt zich namelijk meer op de gezondheid van jou als vrouw tijdens voor- en na de overgang. Gezondheid is namelijk een heel belangrijk aspect en bepaalt voor een groot deel de mate van klachten tijdens de overgang.

Daarom is het vooral belangrijk om voor- en tijdens de overgang al goed op je voeding en beweging te letten.

Hoe gezonder jij namelijk omgaat met je lichaam, hoe minder last je over het algemeen zal ervaren tijdens de overgang.

Natuurlijk wil iedere vrouw toch een gezond lichaam? Daarom is het een goed idee om aan de slag te gaan met dit boek en zo te werken aan je lichaam.

Met dit boek leer je hoe je gezond kunt eten tijdens de overgang, maar ook hoe je fit kunt blijven of worden.

Het boek is te koop als Fysiek boek bij bol.com voor 27,99 euro.

 

5.      Alles wat je moet weten over de overgang van Saron Petronilia

Als laatste wil ik je nog kennis laten maken met het boek “ Alles wat je moet weten over de overgang “ Dit boek geeft je inzicht in wat de overgang precies is en hoe het kan dat je bepaalde dingen voel en meemaakt tijdens de overgang.

De overgang is voor veel vrouwen een vervelende periode, maar door de juiste kennis te hebben over de overgang kan een groot deel daarvan worden verminderd of zelfs voorkomen.

Dit boek dient eigenlijk als Gids om veranderingen in je lichaam snel te herkennen. Zo blijf je tijdens de overgang niet met vragen zitten, maar kun je in het boek direct antwoord vinden op veel van je vragen.

Het boek is te koop bij Bol.com voor 22,95 euro

 

Wat is het beste boek over de overgang?

In dit artikel heb je gelezen over 5 goede boeken die je kunt aanschaffen over de overgang. Natuurlijk is een van deze boeken het beste.

Het boek dat ik je namelijk het liefste aanraad om te lezen is het boek Menopauze een nieuw begin.

In dit boek leer je namelijk over vrijwel alle aspecten van de overgang en haal je daaruit de meeste informatie.

Daarom raad ik je zeker aan om eens naar dat boek te kijken en het boek te lezen. Wel is het belangrijk om te weten dat dit een e-book is en geen fysiek boek.

Als je liever wel een fysiek boek wilt lezen raad ik je aan om De Overgang te lezen. Dit boek komt het meest in de buurt en geeft je ook veel praktische informatie over de overgang.

Plaats een reactie