Slank door de overgang review

Slank door de overgang review. Voor veel vrouwen is de overgang een vervelende periode. Je krijgt dan last van allerlei overgangsklachten en je weet vaak niet direct wat je daaraan moet doen. Een van die overgangsklachten is een behoorlijke toename in gewicht.

Veel vrouwen weten niet precies hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze tijdens de overgang op een gezond gewicht blijven. Daarom heeft Ria Kamelle, het slank door de overgang boek geschreven.

In dit boek lees je allerlei praktische tips die je helpen je gewicht zo goed mogelijk onder controle te houden tijdens de overgang. In dit blogbericht lees je meer over het boek. Ook vertellen we je meer over de voordelen die je hebt als je dit boek aanschaft. Lees verder.

 

Slank door de overgang review

Tijdens de overgang is voor veel vrouwen overgewicht een groot probleem. Het maakt niet uit wat je doet, maar toch vliegen de kilo’s erop. Het is handig om te weten dat gewichtstoename in de overgang voor een groot gedeelte te maken heeft met hormonen.

Tijdens de overgang raken je hormonen uit balans waardoor het een stuk makkelijker is om aan te komen. Het is dan vooral belangrijk om tijdens de overgang zelf zo veel mogelijk te doen om je hormonen enigszins in balans te houden.

Zelf heeft Ria Kamelle daar in het begin ook veel last van ervaren en heeft ze voor haarzelf uitgezocht wat ze kon doen om het overgewicht zo veel mogelijk te beperken.

Alle bevindingen die ze heeft opgedaan tijdens haar overgangsperiode heeft ze beschreven in een boek.

Naast het boek Slank door de overgang, is ze ook de auteur van Overwin je overgang. Een boek waarin je leert omgaan met vrijwel alle overgangsklachten zodat je er minder last van ervaart.

Omdat Ria zelf ook de overgangsperiode heeft meegemaakt en zelf veel heeft gehad aan de tips die ze in haar boeken behandeld, is het voor jou een goed idee om deze tips mee te nemen als je zelf in de overgang bent.

Wat lees je precies in het boek?

In dit boek wordt je geholpen als jij jezelf niet meer in de spiegel durft aan te kijken omdat je zo veel bent aangekomen, je kleding niet meer lekker zit daardoor of als geen enkel dieet dat je hebt geprobeerd werkt.

De overgang en afvallen.
De overgang en afvallen.

Als je aankomt tijdens de overgang gaat een normaal dieet ook niet helpen. Dat komt omdat er in dit geval hormonen in het spel zijn.

Zoals al eerder vermeldt zijn deze boeken ontstaan toen Ria zelf in de overgang was. Inmiddels is ze werkzaam als overgangsconsulente en helpt ze daarmee vrouwen in de overgang. Ria weet dus goed waar ze over praat.

In het boek “Slank door de overgang” helpt Ria je met het uitzetten van je overgangshormonen. Dat is namelijk de enige manier om niet aan te komen of zelfs af te vallen tijdens de overgang.

Wanneer je besluit om het boek aan te schaffen krijg je direct informatie over hoe jij je lichaam zou moeten behandelen als je in de overgang bent. Je krijgt daarin praktische tips, heel veel gezonde recepten die overgangsklachten verminderen en manieren om af te vallen tijdens de overgang.

Dit boek is speciaal geschreven voor 40+ vrouwen die in de overgang zijn of de overgangsperiode naderen.

 

[CTA_button url=”https://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_Overgang/33202/33254″ color=”#FFFFFF” background=”#FF00FF” gradient=”#FF00FF” description=”Begin vandaag nog ” size=”large” position=”center” icon=”book” target=”” rel=”” animation=”zoomin”]Wil jij ook beginnen met slank in de overgang en binnen 7 weken resultaat zien? Klik dan op de button en begin vandaag nog![/CTA_button]

 

Ria kamelle belooft je binnen 7 weken resultaat te zien

Een van de dingen die Ria je beloofd is dat je met het boek binnen 7 weken zichtbaar resultaat ziet. Hierdoor krijg je automatisch motivatie om door te gaan en wordt het voor jou makkelijk om op een gezond gewicht te blijven.

Hierbij hoef je ook niet extreem te diëten maar slechts een aantal gewoontes aanpassen. Hoe beter jij de tips opvolgt in het boek, hoe groter de resultaten voor jou zullen zijn.

De voordelen van deze methode

Een van de grootste voordelen van de methode van Ria is dat het niet uitmaakt of je andere methodes gebruikt hebt. Ook maakt het niet uit welk figuur je nu hebt. Met deze methode kan iedereen slank worden of blijven in de overgang.

Je hoeft daarvoor niet uren intensief te trainen, niet extreem te diëten en ook geen extreem dure fitnessmiddelen aan te schaffen. Het aller belangrijkste is misschien wel dat je je met deze methode niet hoeft te verhongeren.

Je kunt gewoon lekker blijven eten. Het enige dat verandert zijn het soort voedingsmiddelen dat je inneemt.

De enige methode voor vrouwen in de overgang

Naast alle voordelen is het ook goed om te weten dat het boek slank door de overgang het enige boek is dat deze bewezen methode beschrijft.

Er zijn geen andere boeken of überhaupt methodes die speciaal voor vrouwen in de overgang ontworpen zijn.

Daarnaast zijn alle tips in dit boek ontwikkeld door een vrouw die zelf in de overgang zat, en de tips als behulpzaam en werkend heeft ervaren.

Als jij klaar bent met alle diëten die niet werken en je bent op zoek naar een methode die wel echt werkt als je in de overgang bent, hoef je niet meer verder te zoeken.

Naast het boek slank door de overgang raad ik je ook zeker aan om eens te kijken naar het boek overwin je overgang. Hier wordt je namelijk geholpen met alle andere overgangsklachten die je tegenkomt tijdens de overgang.

 

Dit ontvang je als je het boek aanschaft

Het staat vol met praktische tips en heerlijke recepten. Om je een idee te geven lees je hieronder in een overzicht wat je kunt verwachten.

  • Meer dan 50 buikvet verbrandende recepten
  • Hoe je minder tot geen last ervaart van overgangsklachten terwijl je afvalt
  • Natuurlijke ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen
  • De maaltijden zijn geschikt voor het hele gezin. Je hoeft dus niet verschillende potjes te koken.
  • Veel variatie in recepten zoals; ontbijten, lunch, avondeten en snacks.
  • Handige boodschappenlijstjes en maaltijdplanners.
  • Uitleg waarom je juist tijdens de overgang bij je heupen buik en billen aankomt
  • Geen hongergevoel en toch afvallen
  • Meer energie tijdens de overgang door de juiste voedingsstoffen
  • Speciale recepten om je overgangshormonen uit te zetten

Zoals je ziet is dit boek heel veelzijdig en hier hebben we nog maar enkele punten genoemd. Er staat nog veel meer in het boek.

Slank door de overgang boek kopen?

Slank door de overgang reviewAls je de methode van slank door de overgang eens wilt uitproberen raad ik je aan om het boek te kopen. Met dit boek is succesvol afvallen gegarandeerd, zonder dat je daarvoor veel moeilijke fitnesstrainingen hoeft te doen of hoeft te verhongeren.

Er zijn al meer dan 2000 vrouwen enthousiast over het boek en geven aan dat het ze echt heeft geholpen.

Vooral als je al meerdere diëten hebt geprobeerd, raad ik je aan eens naar dit boek te kijken. Je hoeft dan niet meer op zoek naar een nieuw dieet.

Daarnaast krijg je als je het boek aanschaft ook nog heel veel bonussen. Dit zijn extra bijlagen bij het boek die je nog beter helpen.

Als je nog niet 100% bent overtuigd, is het goed om te weten dat je het boek 30 dagen mag uitproberen. Mocht het je dan toch niet bevallen, krijg je gewoon je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Normaal gesproken kost het boek “Slank door de overgang” € 197 euro. Als je via onze website naar de pagina van Ria gaat, krijg je een flinke korting. Je betaalt dan slechts € 37 euro.

Ben jij benieuwd welke bonussen je allemaal krijgt en wil je weten of het boek iets voor je is? Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen op de pagina van slank door de overgang.

Hier lees je nog meer uitgebreide informatie over het boek. Zo kun je dan voor jezelf bepalen of het wat voor je is of niet. Klik hier om naar de pagina van slank door de overgang te gaan.

 

 

[CTA_button url=”https://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_Overgang/33202/33254″ color=”#FFFFFF” background=”#FF00FF” gradient=”#FF00FF” description=”” size=”large” position=”center” icon=”book” target=”” rel=”” animation=”zoomout”]Start vandaag nog en zie ook binnen 7 weken de kilo´s erafvliegen[/CTA_button]

Plaats een reactie