Review YOS Health waterfles

Een pilletje voor dit, een pilletje voor dat. Hoeveel mensen zijn er niet die dagelijks een of meerdere medicijnen moeten innemen? Medicatie onderweg, of op reis innemen is niet altijd evident. Waar steek je die pilletjes zodat je ze niet kwijtgeraakt? Bovendien heb je dan ook nog water nodig om de medicijnen door te slikken. Medicatie houdt sommige mensen zelfs tegen om op reis te gaan, ze kijken op tegen de voorbereiding en het werk dat erbij komt kijken.

 

Daar heeft YOSHealth gelukkig iets op gevonden. De YOS-waterfles voor medicijngebruikers is een handig hulpmiddel, waardoor je nooit geen problemen meer hebt om je pilletjes en supplementen onderweg in te nemen. YOS staat in voor de gezondheid van de mens en de planeet. Dat is ook de reden waarom ze deze unieke kernwaarden gecombineerd hebben tot één product. YOS is de afkorting voor Your Organised Supplements. De moeder van de bedenker van dit waardevolle product, had elke dag last met het tijdig innemen van haar medicatie. Omdat de ondernemer niet in problemen dacht, maar in oplossingen, bedacht hij ook nu een innovatief concept. Vanuit de eigen negatieve ervaringen met het nemen van pilletjes onderweg, beslisten de ontwerpers om een product op de markt te brengen dat kon helpen. Dat is ook meteen de reden, waarom het product nu perfect voldoet aan de verwachtingen.

 

Wij stelden ons de vraag of de YOS-drinkfles echt de moeite was. Daarom hebben wij ze voor jou getest. In deze review lees je al onze bevindingen over het product.

 

review yos health

 

Wat is de YOS health waterfles precies?

Deze waterfles is een duurzaam alternatief voor wie vandaag de dag plastic waterflesjes meeneemt naar het werk of gebruikt in zijn vrije tijd. Je zou kunnen zeggen dat het een drinkfles is als alle andere, maar dat is niet het geval. Deze drinkfles beschikt namelijk over enkele unieke eigenschappen.

 

De belangrijkste eigenschap, waar het hele concept eigenlijk om draait, is het feit dat er opbergvakjes zijn verwerkt in de drinkfles. Deze vakjes zijn ideaal om jouw pillen, of eventuele supplementen in te bewaren. De pillendoos hangt in de drinkfles vast, door middel van een magneet. Het grote voordeel hiervan, is dat je de pillendoos er ook even kan uitklikken, om ze meteen op te vullen voor de hele week. Ook kan je op deze manier de fles afwassen, zonder dat jouw doosjes met supplementen in het water terecht komen.

 

Heel wat mensen vergeten vaak hun pillen of supplementen in te nemen, zeker onderweg. Op langere termijn kan het niet tijdig innemen van jouw medicatie, grote gevolgen hebben voor jouw algemene gezondheid. Waar men vroeger een standaard pillendoos gebruikte, die tevens ook lastig was om mee te nemen, kan men nu deze handige YOS-drinkfles gebruiken. Deze drinkfles die speciaal voor dit doel ontworpen werd, zorgt er meteen ook voor dat je steeds water bij de hand hebt om jouw pilletjes en medicatie in te nemen.

 

 

 

Verschillende varianten

Bij deze waterfles heb je de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende varianten van pillendoosjes. De eerste mogelijkheid, zoals ik die daarnet besproken heb, is een doosje waar je onmiddellijk jouw medicatie voor de hele week kan instoppen. Logischerwijze beschikt deze variant dus uit zeven kleine compartimentjes, waar de dagen van de week op vermeld staan. De waterfles voor dagelijks gebruik aan de andere kant, bestaat uit vier compartimenten. Op die manier heb je de mogelijkheid om pilletjes voor ‘s morgens, voor ’s middags, voor ’s avonds en voor ’s nachts in een apart vakje te steken. Zo kan je er gerust op zijn, dat je nooit meer een pilletje vergeet te nemen of dat je de pilletjes altijd neemt op het juiste moment.

 

yos health waterfles

 

Het Design

Het design van deze fles is zo ontworpen, dat ze uiterst makkelijk is om mee te nemen. De fles is compact, maar biedt toch de nodige ruimte binnen de compartimenten voor de supplementen. Wanneer je de fles helemaal opvult, kan er maar liefst 375 ml water in, wat niet te veel is, maar zeker ook niet te weinig. 375 ml is genoeg om al jouw medicatie in te nemen en ook nog even verder te kunnen tot je ze kan her opvullen. Sommigen vinden het belangrijk dat hun waterfles nog een grotere inhoud heeft. Waar ze echter geen rekening mee houden, is het feit dat een grotere inhoud ook betekent dat je meer gewicht moet meesleuren.

 

De kwaliteit

Ook over de kwaliteit van deze drinkfles kan je gerust zijn. Andere drinkflessen worden vaak in Aziatische landen, zoals bijvoorbeeld China geproduceerd. Deze fles wordt daarentegen naast de deur geproduceerd, in ons eigen Nederlandse landje. Zo ben je er zeker van, dat de fles geen schadelijke stoffen bevat, want de Europese wetgeving hier omtrent is een van de strengste ter wereld. De waterfles wordt geproduceerd onder toeziend oog van enkele specialisten. Flessen die niet voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, komen ook niet bij de klant terecht.

 

 

 

Wat zijn de voor- en/of nadelen van deze flessen?

Ken je het gevoel dat je soms niet meer zeker bent of je je medicatie al dan niet hebt ingenomen? Wel, dankzij deze waterfles ben je nooit in de war. Door middel van de handige dag aanduiding op de verschillende compartimenten, zie je in één oogopslag of de pilletjes al genomen zijn of niet. Bovendien kan je op die manier ook consistent medicatie of supplementen innemen. Maak er bijvoorbeeld een gewoonte van, om zodra je toegekomen bent op het werk, de pilletjes uit de drinkfles in te nemen.

 

Indien je dagelijks meerdere pilletjes moet nemen, op verschillende tijdstippen, dan zal de fles voor dagelijks gebruik waarschijnlijk handiger zijn. Toch zijn er veel mensen die de voorkeur geven aan het wekelijks vullen van hun pillendoosjes. Aangezien je de supplementendoos eruit kan nemen, ben je ook in de mogelijkheid om bijvoorbeeld naast jouw drinkfles nog 6 extra doosjes aan te schaffen. Zo kan je ook op een zondagmiddag reeds alle doosjes vullen voor de hele week. Je hoeft ‘s morgens enkel een nieuw doosje in je fles te klikken. Zo gebeurt.

 

Voor mensen die graag bezig zijn met stijl en kleur, kan het ook leuk zijn dat je de onderdelen los van elkaar kan kopen. Je kan naast het pillendoosje met de compartimentjes namelijk ook losse doppen kopen. Op die manier kan je drie verschillende kleuren gebruiken voor je fles. Wij zijn alleszins fan van de blauwe fles met een groene pillendoos en een groene dop.

 

Publieke prijzen in de wacht gesleept

Als je een nieuw product koopt dat jou dagelijks moet helpen, dan is het toch ook wel belangrijk dat je er zeker kan van zijn dat het product doet wat het belooft. Een goede indicatie daarvoor zijn meestal de awards die het product al dan niet heeft gewonnen.

 

Deze YOS-waterfles is niet een maal verkozen, maar zelfs tweevoudig winnaar van de award voor het beste design van Europese producten in 2020. Daarnaast heeft het team ook de award voor de promotional gift van 2020 in de wacht gesleept. Het is duidelijk dat deze waterfles nu al veel mensen heeft geholpen, maar dat het succes ook in de toekomst zal blijven duren. Ik zou er niet verbaast van zijn dat er in de toekomst nog meer modellen op de markt komen die bijdragen aan de gezondheid van de mens en van de natuur.

 

Op dit moment zijn er al meer dan 70000 exemplaren verkocht aan tevreden gebruikers. Via de openbare website van Trustpilot, kan je makkelijk nakijken dat de fles een score heeft behaald van maar liefst 4,7 op 5.

 

 

 

Onze mening: kopen of niet?

Naast de mening van anderen, hebben wij natuurlijk ook onze eigen mening. Ik vind het belangrijk om jullie voldoende te kunnen informeren over het product, zodat jullie zich een realistisch beeld kunnen vormen van wat je zoal kan verwachten. Daarom heb ik voor jullie dit product uitbundig getest om zo tot de conclusie te komen of je de YOS-waterfles wel of niet in huis zou moeten halen.

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in eerste instantie wat sceptisch stond ten opzichte van het concept. Ik had tot op die dag nooit de nood gevoeld om mijn supplementen bij mijn water te kunnen bewaren. Het toeval wou echter lukken, dat ik diezelfde week aan een nieuwe baan ben begonnen. Hoewel ik voordien heel vaak van thuis uit werkte, moest ik sinds die dag elke keer de baan op.

 

Dat was het moment waarop ik mijn mening over deze waterfles heb moeten bijstellen. Ik merkte al snel dat ik zonder de fles mijn supplementen zou vergeten te nemen. De ene dag zou ik geen flesje water meehebben, de andere dag zou ik mijn doosje met supplementen vergeten. Door middel van de fles, kon ik consistent week per week al mijn supplementen klaarleggen.

 

review yos health

 

Nooit meer vergeten

Dankzij die fles ben ik ze dan ook geen enkele dag meer vergeten innemen. Ikzelf neem slechts 2 supplementen per dag, maar ik vraag me af hoe anderen, die misschien meer pilletjes of supplementen moeten nemen dat aanpakken zonder zo’n drinkfles. Het lijkt me een hele opgave om dit consistent te blijven doen, als je hier geen duidelijke structuur voor hebt.

 

Zowel het gewone dagelijkse gebruik, als het onderhoud aan deze fles is heel eenvoudig. Je kan de fles en de pillendoosjes makkelijk uitwassen waardoor er geen bacteriën in achterblijven. Het in en uithalen van de pillendoosjes is tevens een koud kunstje. Ook zitten de dekseltjes van de verschillende compartimenten goed verzegeld, zodat ze niet per ongeluk kunnen opengaan in jouw rugzak. Zoals iedereen verwacht van een waterfles, blijft ook het water netjes in de fles. Veel van mijn vorige waterflessen durfden soms uitlekken via de dop, maar bij deze heb ik dat probleem nooit gehad. De Nederlandse kwaliteit is duidelijk de moeite waard.

 

yos health waterfles

 

Family Pack

Om af en toe van kleur te kunnen wisselen, heb ik zelf meteen het family pack aangeschaft. Hierin zitten de vier complete drinkflessen inclusief pillendoos en dop in de vier mogelijke kleuren. Doe je dat zelf niet, dan is dat ook geen probleem. Je kan de losse onderdelen ook later nog aanschaffen.

 

Om heel duidelijk te zijn: ja, ik zou je aanraden om de YOS-drinkfles meteen aan te schaffen, je zal snel merken dat ze veel gemoedsrust en gemak met zich meebrengt. Meer zelfs, ik zou minstens 2 van deze drinkflessen kopen. Dit om de eenvoudige reden dat je ze dan niet meteen snel hoeft af te wassen. Hoewel deze drinkfles veel meer voordelen biedt dan een andere drinkfles, kost ze toch niet meer dan een gewoon model. Prijs-kwaliteit kan je stellen dat dit een super product is. De YOS-drinkfles zorgt voor jou en voor de natuur.

 

 

[ct_button url=”https://fr135.net/c/?si=15593&li=1682070&wi=297574&ws=” color=”#FFFFFF” background=”#FF00FF” gradient=”#FF66FF” description=”Wil je nu eindelijk met een vertrouwd gevoel je medicatie innemen, kijk dan snel verder…” size=”large” position=”center” icon=”” target=”” rel=”” animation=”zoomin”]De YOS-drinkfles zorgt voor jou en voor de natuur[/ct_button]

Plaats een reactie