Overwin je overgangsklachten op een natuurlijke wijze!  

Overwin je overgang

Download mijn 7 natuurlijke kruiden die de overgang verzachten

Tijdens de overgang  verandert er veel in je lichaam en krijg je last van een onregelmatige menstruatie.

Ook zijn je hormonen niet meer in balans en kun je veel last ervaren van overgangsklachten die ervoor zorgen dat je leven er niet gemakkelijker op wordt. Veel vrouwen hebben last van overgangsklachten en dat is natuurlijk niet zo prettig.

Ook als je in de overgang bent wil je natuurlijk niets anders dan genieten van je leven. Helemaal omdat het leven vanaf je 50ste levensjaar je gouden jaren genoemd worden. 

Om ervoor te zorgen dat je minder last hebt van overgangsklachten is het allereerst een goed idee om jouw lichaam in balans te houden. Dit kun je doen door vooral gezonde voeding te nuttigen, maar daarnaast ook regelmatig te sporten.

Door jouw lichaam in balans te houden blijft je hormoonspiegel beter in balans waardoor je automatisch minder last ervaart van overgangsklachten. Er zijn om je hormonen beter in balans te houden bepaalde voedingsstoffen die je meer nodig hebt tijdens de overgang.

De belangrijkste voedingstoffen die je juist nodig hebt tijdens de overgang zijn:

-          Vitamine D (kans op osteoporose verminderen)

-          Magnesium (voor je botten)

-          Vitamine B (energie)

-          Vitamine A (huid en slijmvliezen)

 

7 natuurlijke kruiden die de overgang verminderen
Gratis E-Book!

Maar wist je dat er ook bepaalde kruiden zijn die de overgang voor je kunnen verzachten? In het e-book dat je hieronder kunt downloaden maak je kennis met de 7 natuurlijke kruiden die ervoor zorgen dat jij minder last ervaart van overgangsklachten.

Hoewel het nuttigen van gezonde voeding en regelmatig sporten al veel voor je doen tijdens de overgang, is het zeker een goed idee om ook af en toe eens wat van deze kruiden toe te voegen aan je dieet.

De meest vervelende overgangsklachten die je kunt ervaren tijdens de overgang zijn:

-          Hartkloppingen

-          Slapeloosheid

-          Onrust en gejaagdheid

-          Benauwdheid

-          Gewichtstoename

Het is dan ook goed om te weten dat het mogelijk is om veel van deze overgangsklachten te verminderen met bepaalde kruiden .Kruiden worden namelijk al eeuwen gebruikt als geneesmiddel.

Daarom wil ik je aanraden om het e-book eens te bekijken met de 7 natuurlijk kruiden om jouw overgang te verzachten. Deze kruiden gaan je absoluut helpen bepaalde overgangsklachten te verminderen.

Het e-book kun je hieronder gratis downloaden. Hopelijk heb je er veel aan en helpt het jou om overgangsklachten te verminderen. De overgang is een vervelende periode  en hoe minder last je ervaart van overgangsklachten, hoe meer je kunt blijven genieten van het leven.  

Download je E-Book