De overgang en afvallen

De overgang en afvallen

Tijdens de overgang krijgen veel vrouwen er mee te maken, ze komen een paar kilo aan. Het liefst wil je deze kilo’s zo snel mogelijk weer kwijt. Maar hoe pak je dat aan? De overgang en afvallen, een lastige combinatie zou je denken. Maar het kan echt. Er zijn een aantal dingen waar je dan aan kunt denken.

Om te beginnen zou je kunnen denken aan minder eten, maar als je minder gaat eten, dan is de kans groot dat je toch honger krijgt. Sommige mensen denken bij afvallen meteen aan maaltijden overslaan, maar dat moet je sowieso niet doen.

Je lichaam heeft voedingsstoffen nodig om de dag door te komen en om energie op te bouwen. Daarom is het beter om te kijken wat je eet en gezond te eten. Laat ongezonde producten en tussendoortjes staan en zorg dat je gezond blijft eten.

Groenten en fruit heb je nodig en neem dan een stuk fruit als tussendoortje in plaats van chocolade of chips. Daar kun je mee beginnen en dat zal ook de eerste stap zijn. Maar als je naar de rest van de dag kijkt, zit je dan veel stil of beweeg je veel?

Als je namelijk veel stilzit, is het een idee om mee te bewegen. Je zou kunnen denken aan een dagelijkse wandeling, bijvoorbeeld tussen de middag of in de avond. Wanneer je iemand hebt om samen te wandelen, is het nog leuker, kun je samen praten en het is een stok achter de deur.

Je gaat dan namelijk voor jezelf, maar ook voor de ander.

 

Afvallen tijdens de overgang, je kan het

 

Sommige vrouwen zijn bang dat ze in de overgang kilo’s aan gaan komen. Bij sommige vrouwen komen er al snel kilo’s aan, maar het hoort er bij.

Je lichaam gaat veranderen en door alle hormonen zal er het een en ander veranderen in je lichaam. Gelukkig kun je daar nu ook wat aan doen, zelf. Gezond eten, meer bewegen, en let eens goed op je leefstijl. Er zijn daarin al zoveel dingen die anders kunnen.

Sommige vrouwen krijgen door de overgang een wisselende humeur. Als je nergens zin in hebt, dan is de kans groot dat je binnen op de bank blijft zitten en lekkere dingen gaat eten. Zorg dat je deze niet in huis hebt en zorg dat je afleiding hebt.

Hierdoor kun je niet blijven hangen en zal je ook niet aankomen van het eten van ongezonde producten. Dit patroon moet je even doorbreken en als je er doorheen bent, dan kun je het ook beter volhouden.

 

Overgang, ook afvallen kan gewoon!

 

 De overgang en afvallen. Je komt aan, maar het kan er ook af. Misschien gaat het bij de een niet zo snel als bij de ander, maar de aanhouder wint. Ontdek hier een methode om Slank door de Overgang te gaan. Je kunt er nu snel mee beginnen en dan ga je inzien dat je slank de overgang door kunt komen. Begin er vandaag nog mee!

Plaats een reactie