Beste middel tegen de overgang -YMEA Beste uit de test

De overgang is een fase waar niemand eigenlijk naar uitkijkt. Je gaat onregelmatig menstrueren en uiteindelijk stop je hier dan ook mee. Dat laatste is misschien nog niet het meest nadelige eraan, maar de opvliegers zijn nou niet om naar huis te schrijven. Deze hele fase duurt bij de meeste vrouwen zo’n 4 jaar voordat de menstruatie helemaal stopt.

Rond het 50ste levensjaar kom je als vrouw in de overgang.  Tijdens deze periode krijg je veel last van opvliegers en daarbij vaak een onregelmatige menstruatie. Daarnaast bestaat de kans dat je meer bloed verliest dan eerder en kreeg ik veel rugpijn en hoofdpijn.  De kans is groot dat jij daarvoor op zoek gaat naar een middel wat het beste werkt tegen de overgang.

Wat is het beste middel tegen de overgang?

Er zijn verschillende middelen te vinden om de overgang wat te vergemakkelijken. Zo kun je tabletten of pleisters gebruiken, maar er zijn ook neussprays, gels, zetpillen en implantatietabletten te verkrijgen. Je kunt ervoor naar de huisarts gaan en deze kan je dan een recept voorschrijven.

Je kunt ook net als ik gewoon even naar de drogist en daar om advies vragen. Ik kwam zo uit bij de producten van Ymea. Het verschilt per persoon wat het beste bij je past, maar ik koos voor Ymea 8-in-1, omdat dit het beste aansloot bij de meest voorkomende overgangsklachten.

Wie heeft het ontwikkeld?

Het natuurlijke geneesmiddel is ontwikkeld door de firma Ymea. Op de website het bedrijf kun je lezen dat enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt om de middelen te maken. Je kunt daarom de producten van Ymea voor langere tijd gebruiken, zonder dat je hier negatieve gevolgen van zult hebben. Dit komt omdat er speciale kruidenextracten gebruikt worden die goed door je lichaam te verdragen zijn.

Veel vrouwen zijn blij met het product dat ze van Ymea gebruikt hebben. De verschijnselen waren niet meer zo vervelend en zo kon een van de gebruikers gewoon zonder probleem voor de klas staan. Het is nogal vervelend als je opvliegers krijgt als je voor een volle klas pubers les moet geven. Dankzij Ymea 8-In-1 was dit probleem zo goed als voorbij en werd ze hierdoor ook weer wat zelfverzekerder. Ze hoefde me niet druk te maken dat ik onverwachtst weer begon te zweten of de hele dag rond moest lopen met hoofdpijn.

Angsaanvallen tijdens de Menopauze

 

Wat is het doel van het beste middel tegen de overgang?

Het doel van de producten van Ymea zijn dat ze de overgangsverschijnselen vele malen minder maken. Zo kun je weer met een gerust hard ergens heen en hoef je je nergens druk om te maken.

het meest werd gekozen voor Ymea omdat dit helpt  gewichtsschommelingen tijdens de overgang. Door 8-in-1 te gebruiken wordt de vetverbranding beter en kun je ook nog wat gewicht verliezen.

Voor wie is het middel geschikt?

De natuurlijke geneesmiddelen van Ymea zijn geschikt voor iedereen die in de overgang komt of zit. De producten kun je voor langere tijd gebruiken zonder dat je hier schade van ondervindt. Dit is wel zo handig aangezien de overgang gemiddeld 4 jaar beslaat.

Als je nog andere medicijnen slikt is het raadzaam om eerst met je arts te overleggen of je de medicijnen wel kunt combineren. Gewoon voor de zekerheid. Check dus wel even voor je Ymea gaat gebruiken of dit met je medicijnen, mocht je deze slikken, kan.

Hoe is het middel samengesteld?

Het middel van Ymea is samengesteld van verschillende plantenextracten, vitamines en mineralen om je te ondersteunen bij de overgang. 1 van de belangrijkste ingrediënten die er in de middelen van Ymea te vinden is, is Cimicifuga Racemosa-extract, ook wel de Zwarte Zilverkaars genoemd. Dit kruid ondersteunt het hormoon systeem en kan je dus goed helpen bij de overgangsverschijnselen. Je vindt er ook vitamine D3 en bijvoorbeeld Zink in. Per product kan dit verschillen en daarom is het goed te bekijken wat jij persoonlijk zelf nodig bent.

Wat vinden anderen ervan?

Voor je ermee begint, ga je natuurlijk eerst op zoek naar online reviews. Deze waren allemaal erg positief.Hier kan ik door opmaken dat het gebruik van deze medicijnen je overgangsperiode ten goede komt. Er werd vooral gezegd dat de producten van Ymea voldeden aan de verwachtingen, de prijs-kwaliteit verhouding erg goed was en de middelen eenvoudig te gebruiken waren.

Hier ben ik het zelf ook mee eens. Overal waar ik op het internet lees over Ymea, lees ik alleen maar positieve reacties over hoe dit middel de overgangsklachten heeft verminderd.

Wat kost het middel?

De producten van Ymea kosten tussen de €12 en €36 afhangend van welk middel bij jouw behoeften aansluit. Ik had het geluk dat ik bij de drogist de capsules een aantal keer in de aanbieding kon kopen. Kijk dus even rond voor je ergens besteld of het niet ergens in de aanbieding is. Een beetje geld besparen is namelijk altijd goed, vind ik zelf!

Is het middel aan te raden?

Beste middel tegen de overgangWat mij betreft is Ymea echt aan te raden als je last hebt van overgangsverschijnselen. Wanneer je weinig tot geen last hebt, is het niet direct nodig om wat in te nemen, maar kan het hele proces toch vergemakkelijken. Ik had zelf behoorlijk last van de verschijnselen en heb daarom ook gekozen het wel te slikken.

Als je aan de slag gaat met deze middelen hoef je maar twee capsules per dag te nemen en dat valt in mijn ogen heel erg mee. Soms zie je ook wel eens dat je een stuk of 6 tabletten per dag moet nemen voordat je pas resultaten gaat merken van het nemen van een middel.

Met deze tabletten verminderen je overgangsklachten aanzienlijk.

Plaats een reactie